Trobada de Cases del Mar de Girona a Peralada

La directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Girona, Mireia Mata, ha presidit el dinar de la primera Trobada de Cases del Mar de Girona al Centre de Turisme Cultural de Peralada avui, 10 de desembre. També hi han assistit l’alcalde de Peralada, Pere Torrent, i els presidents de les quatre Cases del Mar de la demarcació de Girona: Tossa de Mar, Ramon Guitart; Roses, Vicens Simó; Port de la Selva, Àngels Ferrer, i Llançà, Anna Pi.
 
Aquesta és la primera trobada de les Cases del Mar gironines, que ha comptat amb l’assistència de més de dues-centes persones. Abans de dinar els participants han visitat diferents indrets de Peralada, com el castell, el claustre romànic de Sant Domènec i les caves de Peralada.
 

Les Cases de Mar són equipaments que tenen com a finalitat la promoció del civisme, la col·laboració amb el teixit associatiu i la prestació de serveis per als treballadors del mar i les seves famílies. Actualment hi ha tretze Cases del Mar a Catalunya, quatre d’elles a Girona.

Visita a les obres del pavelló i la masia Can Sala
 
Prèviament, la directora territorial de Governació a Girona, Mireia Mata, acompanyada de l’alcalde de Peralada, ha visitat al municipi dues actuacions finançades per la Generalitat, amb la participació del Departament de Governació i Administracions Públiques.
En primer lloc, Mireia Mata ha visitat les obres de reforma del pavelló doble poliesportiu, que reben una subvenció de la Generalitat de 880.000 euros d’un pressupost total de 1,5 milions.
Després la comitiva ha visitat les obres de reforma estructural de la masia de Can Sala, a Vilanova de la Muga, que estan finançades pel Departament de Governació amb 29.000 euros d’un pressupost total de 75.000 euros.
 
 
 

Etiquetes: