S’obre la convocatòria de subvencions per a obres i inversions als equipaments cívics

 
Aquest dissabte, 20 de febrer, s’obre el termini per presentar la sol·licitud de subvencions per a obres i/o inversions en equipaments cívics. Aquestes ajudes, amb un import global d’1.203.000 euros, van destinades a ens locals i/o entitats privades sense ànim de lucre de Catalunya. El termini per presentar les sol·licituds restarà obert fins a l'11 de març de 2010.
 
Com a novetat, els criteris de valoració de les sol·licituds recullen que totes les entitats sense ànim de lucre adherides a la Xarxa d’equipaments cívics de Catalunya disposaran de 20 punts per a aquesta convocatòria.
 
El Departament de Governació i Administracions Públiques, a proposta de la Secretaria d'Acció Ciutadana, ha obert aquesta línia de subvencions amb l'objectiu de millorar els equipaments cívics que impulsen actuacions de sensibilització cívica i social, i promouen actuacions destinades a enfortir el teixit associatiu i la participació ciutadana.
 
Podeu obtenir-ne més informació i accedir a les bases que regulen aquesta convocatòria de subvencions en l’enllaç següent:
 
enllaç a la pàgina
 

Etiquetes: Subvencions, SAC