Primers carnets d’usuari del Casal de Gent Gran de Sort

Usuaris del casal amb el Sr. Josep Ardanuy

Usuaris del casal amb el Sr. Josep Ardanuy

El coordinador territorial de Governació a l’Alt Pirineu, Josep Ardanuy, ha lliurat els carnets als ususaris d'aquest equipament, que forma part de la Xecat. També s'ha reunit amb la junta de l'Associació de Jubilats de Sant Feliu de Sort per fer balanç sobre els primers mesos de funcionament de casal.
 
El coordinador territorial de Governació i Administracions Públiques a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, ha entregat els primers carnets d’usuari als responsables de l’Associació de Jubilats de Sant Feliu de Sort, aquest dilluns, 16 d’agost.
 
El coordinador Josep Ardanuy s’ha reunit amb la Junta d’aquesta l’Associació, encapçalada per la presidenta, Rosalia Ibarz , per tal de fer balanç dels primers quatre mesos de funcionament del Casal de Gent Gran de Sort i actualitzar la previsió de les activitats a realitzar fins a finals d’any.
 
Aquest equipament, inaugurat a la primavera d’aquest any 2010, disposa de 450 metres quadrats i té servei de cafeteria, aula taller, sala d’informàtica i de lectura. El casal també ofereix als seus usuaris diversos cursos, tallers i activitats programades per Governació i les que incorpora l’associació de Gent Gran i la Fundació de “la Caixa”. El departament de Governació i Administracions Públiques va invertir 665.560 euros en la rehabilitació de l’antic Casal Republicà com a casal de la Gent Gran de Sort.