PREMIS ATENEUS 2012. REC0NEIXEM EL TEU ESFORÇ

 
La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca els Premis Ateneus 2012, un reconeixement a l’esforç i la dedicació de les entitats culturals d’arreu de Catalunya. Enguany es celebra la vint-i-tresena edició d’aquests Premis que també inclouen una menció especial als joves: els Premis Jove, proposa! que celebra la seva cinquena edició.
La convocatòria per presentar-se als Premis Ateneus 2012 ja està oberta. L’objectiu de la Federació d’Ateneus de Catalunya, que enguany celebra la vint-i-tresena edició d’aquests premis, és guardonar les iniciatives originals, innovadores, de qualitat i amb impacte social promogudes des de l’associacionisme cultural català. D’altra banda, també convoca per cinquè any consecutiu els Premis Jove, proposa! un guardó per ajudar a grups de joves a dur a terme activitats i iniciatives en els espais dels ateneus.
Seguint la línia de l’any 2011 la Federació convoca per aquest any sis modalitats de Premis Ateneus i els Premis Jove, proposa! Es poden presentar a aquestes modalitats totes les entitats membres de la Federació d’Ateneus de Catalunya i les associacions no federades poden optar només a dues modalitats: el Premi a la Innovació i el Premi a l’Activitat Sociocultural.
Per tant, el Premi als Mitjans de Comunicació d’Associacions Culturals de Catalunya, i els tres premis en Creativitat (Arts escèniques, Música i Activitats de Cultura Popular i Tradicional), estan reservades a les entitats federades. D’aquesta manera es vol fer un reconeixement especial a les entitats que formen part de la FAC.
La principal novetat per aquest any són els premis: 1.200 euros els primers, 600 euros els segons i 300 els tercers; ja que en edicions anteriors només es premiaven els primers i els segons de cada categoria.
Des del dia 30 de juny ja es poden presentar les propostes i la data límit per entregar-les és el dia 11 de novembre. Com ja és habitual, els Premis s’entregaran al desembre, abans de les festes de Nadal.
Podeu consultar les bases, descobrir els guanyadors de l’any passat i veure el vídeo de la gala dels premis al web de la federació: www.ateneus.cat
 
 

Etiquetes: