Participa al 3r. Concurs de Relats de Voluntariat Social

 
La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) convoca el 3r. Concurs de Relats de Voluntariat Social per promoure la idea que el voluntariat social val la pena! L’objectiu és donar veu a tots aquells voluntaris i voluntàries que cada dia dediquen part del seu temps als altres. Es tracta d’una convocatòria oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència com a voluntari o voluntària social.
El concurs és duu a terme a nivell de Catalunya però té quatre convocatòries corresponents als següents territoris: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.
Els relats s’han d’enviar a barcelona@federacio.nettarragona@federacio.netlleida@federacio.net ogirona@federacio.net (en funció de la província de l’entitat o de la província on la persona fa el seu voluntariat) abans del 20 de març de 2012.
Es lliurarà un primer, segon i tercer premi en cada convocatòria, que farà la seva pròpia entrega de premis, totes elles el dia 8 de maig. Els jurat estarà format per persones coneixedores del món literari i del món del voluntariat.
La FCVS publicarà una selecció dels millors relats al blog Val la pena! durant l’any següent a l’entrega de premis fins arribar a la convocatòria de la propera edició del concurs.
Aquest concurs es pot dur a terme gràcies al suport de diferents empreses i equipaments d’arreu de Catalunya que han volgut participar de manera altruista en el lliurament de premis: Abacus, Llibreria Fregola, Llibreria Caselles, KelloggsValls, Llibreria Empúries, llibreria Adserà, Girona Centre, Llibreria Mariana, l’Associació d’Hosteleria de Girona i Comarques, Hotel d'Entitats de Girona, La Sedeta, Biblioteca Pública de Lleida, El Seminari de Tarragona.
Però també, i sobretot, gràcies a les 600.000 persones que fan de voluntaris i voluntàries a Catalunya i que vulguin compartir la seva experiència a través del Concurs de Relats de Voluntariat Social.
Consulteu la convocatòria, els premis i les bases del concurs en aquest document.

Etiquetes: