Noves millores al Casal de Gent Gran de la Pobla de Segur

El coordinador territorial al Pirineu amb la junta del Casal

El coordinador territorial al Pirineu amb la junta del Casal

El Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat ha destinat 380.000 euros per realitzar diferents millores a l’equipament, entre les quals destaca la instal·lació d’un nou sistema de climatització. Aquesta actuació ha fet que aquest sigui el primer estiu que els usuaris del Casal han pogut gaudir d’aire condicionat per refrigerar l’equipament.
 
El coordinador territorial de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, va visitar, el passat dia 6, el Casal de la Gent Gran de la Pobla de Segur (Pallars Jussà), on es va reunir amb el consell de govern, encapçalat per la seva presidenta, Ester Barniola. En la trobada es feu balanç de les actuacions realitzades i s’actualitzà la previsió de les activitats a realitzar fins a final d’any.
 
Governació ha destinat 380.000 euros per realitzar diferents millores a l’equipament, entre les quals destaca la instal·lació d’un nou sistema de climatització. Aquesta actuació ha fet que aquest sigui el primer estiu que els  usuaris del Casal han pogut gaudir d’aire condicionat per refrigerar l’equipament.
 
El Casal de Gent Gran de la Pobla de Segur, construït l’any 1976 i remodelat l’any 1992, té servei de cafeteria, menjador, biblioteca, sala d’informàtica i gimnàs. L’equipament també ofereix al seu miler d’usuaris diversos cursos, tallers i activitats diverses programades per Governació, a les quals se sumen les que incorpora l’Associació de Gent Gran de Santa Magdalena, que amb 500 socis participa activament del dia a dia de l’equipament.