Nou centre cívic i social a Vallfogona de Ripollès

El Sr. Carles Bassaganya inaugura el nou centre

El Sr. Carles Bassaganya inaugura el nou centre

La construcció d'aquest equipament ha rebut una inversió global de 568.000 euros. La Generalitat l'ha finançat amb 336.000 euros, dels quals Governació n’ha aportat 223.000. També han participat del finançament la Diputació de Girona, l’Obra Social de Caixa Girona i l’Ajuntament de Vallfogona.
 
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, va inaugurar el nou centre cívic i social de Vallfogona de Ripollès, el passat dimecres 11 d’agost. També van participar a l’acte l’alcaldessa del municipi, Carme Freixa; el vicepresident de la Diputació de Girona, Pere Trias, i el diputat del Parlament de Catalunya Pere Bosch.
 
La construcció del centre cívic i social de Vallfogona de Ripollès ha rebut una inversió global de 568.000 euros. La Generalitat ha finançat la construcció d’aquest equipament municipal amb 336.000 euros, dels quals Governació n’ha aportat 223.000. També han participat del finançament la Diputació de Girona, l’Obra Social de Caixa Girona i l’Ajuntament de Vallfogona.
 
El centre cívic i social s’ha construït a la zona esportiva i de serveis municipals. És un equipament amb diversos espais polivalents oberts a les activitats cíviques i participatives dels veïns i veïnes, i també compta amb servei de bar. Vol esdevenir un punt de trobada de l’activitat cultural, esportiva i comunitària de Vallfogona de Ripollès.