Millores al Casal de Gent Gran de Tremp

El coordinador territorial a Tremp

El coordinador territorial a Tremp

El Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat ha destinat prop de 100.000 euros per realitzar diferents millores al Casal de Gent Gran de Tremp, entre les quals destaquen les obres dels baixos i l’enjardinament exterior de tot l’equipament, que s’ha realitzat aquest estiu.
 
El coordinador territorial de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, va visitar el passat 10 d’agost el Casal de Gent Gran de Tremp, on es reuní amb el consell de govern encapçalat pel seu president, Vicenç Diez, per tal de fer balanç de les actuacions realitzades i actualitzar la previsió de les activitats a realitzar fins a finals d’any.
 
Governació ha destinat prop de 100.000 euros per realitzar diferents millores a l’equipament, entre les quals destaquen les obres dels baixos i l’enjardinament exterior de tot l’equipament, que s’ha realitzat aquest estiu.
 
Aquest equipament construït l’any 1976 té servei de cafeteria, menjador, biblioteca, sala d’informàtica i gimnàs. El Casal també ofereix als seus 1.045 usuaris diversos cursos, tallers i activitats diverses programades pel Departament de Governació, a les quals se sumen les que incorpora l’Associació d’Amics de la Conca de Tremp, que amb 365 socis participa activament de l’equipament.