Més televisions de la Xarxa de Televisions Locals s’han sumat a l’emissió del programa Endansa.

 Endansa és un projecte de l'Associació per la Innovació a la Cultura Catalana amb l'objectiu de desenvolupar noves tecnologies i plataformes de difusió i promoció de la dansa d'arrel tradicional.
 
Existeix un lloc web que funciona com a portal de la dansa d’arrel tradicional, on els grups i associacions que s’hi registren poden rebre i intercanviar informació, penjar vídeos, emetre en directe les seves propostes i visionar la primera edició d’una programa anomenat “Endansa”, una producció que consta de tretze capítols de dotze minuts. Aquest programa s’ha emès a través de diferents televisions locals i, actualment, algunes més, totes elles de la Xarxa de Televisions Locals, s’han sumat a les emissions.
 
El programa “Endansa” es pot veure actualment a 25TV  (els dimecres  a les 14.30h), al Canal Blau TV – Maricel TV, al Canal Terrassa Vallès (els dilluns a les 22.40h), al VOTV – Vallès Oriental Televisió i a  TAC12 (els dilluns a les 18.00h, i els diumenges a les 7.00, a les 8.45 i a les 12.00h).
 
En canvi, ja han finalitzat l’emissió les següents televisions locals:  ETV - Llobregat TV, Maresmedigital  TV - TVM Televisió de Mataró, Televisió del Berguedà, La Granada TV,  Olot Televisió, El 9 TV, TV L'Hospitalet i Gavà Televisió.
 
La relació de títols dels capítols d’Endansa és la següent:  “La dansa, eix de la festa”, “La formació dels joves balladors”, “Dansàneu”, “L’Espai de Dansa d’Arrel Tradicional de Les Preses”, “Ésdansa”, “El Món dels Esbarts I (Esbart Català de Dansaires i Esbart Dansaire Renaixença”, El Món dels Esbarts II (Esbart Sant Martí, Esbart Ciutat Comtal i Esbart Santa Tecla”, “El Món dels Esbarts III (Esbart Dansaire de Rubí i Factoria Mascaró”, “La Fira Mediterrània de Manresa”, “De la plaça a l’escenari: La Patum”, “Les Jotes de l’Ebre”, “Els esbarts, fem Història: d’inicis del segle XX a finals de la Guerra Civil”, i “Els esbarts, fem Història: l’Esbart Verdaguer, primera etapa”.
 
Qui ho desitgi, pot veure el programa per Internet  o obtenir més informació a les adreces:
 
http://www.xtvl.tv/programes/endansa/
http://www.endansa.cat
http://www.endansa.tv