LLIURAMENT DELS XX PREMIS VOLUNTARIAT

 La commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, organitzada conjuntament pel Departament de Benestar Social i Família, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Voluntariat Social, ha estat un homenatge a la tasca que, de manera altruista i desinteressada, duen a terme les persones voluntàries. Tal com va assenyalar el Conseller Josep Lluís Cleries en la cloenda, cal reconèixer l’energia voluntària de tota la gent que estima a la gent i es dóna als altres.
Els Premis Voluntariat, que es van lliurar en el marc de la celebració, reconeixen projectes de voluntariat en diferents àmbits:
·                                 El Casal dels Infants per a l'acció social als barris ha estat el guanyador del premi d’àmbit nacional.
·                                 El premi d’àmbit local/comarcal ha reconegut la feina de la Fundació Privada Servei Solidari per la Inclusió social.
·                                 El Premi Eliseu Colomer ha destacat el projecte intergeneracional de Creu Roja Catalunya. (delegació Manresa)
·                                 En la modalitat de votació popular, la Plataforma per la Llengua ha estat l’entitat guanyadora pel seu projecte: "En català, jugues?" que potenciava el voluntariat pels drets lingüístics i socials de l'infant.
L’acte, que es va celebrar a l'Auditòri de Barcelona, va comptar amb l’animació del grup Gospel Viu que va cantar el poema als voluntaris de Miquel Martí i Pol i va retre així un homenatge al poeta i a la seva vídua.

Etiquetes: