LA XARXA D’EQUIPAMENTS CIVICS DE CATALUNYA ES MOSTRA A MUNICIPALIA

Logo de Municipàlia

Logo de Municipàlia

La Xecat és un servei que lidera el Departament de Governació i Administracions Públiques en què els equipaments cívics, com a membres de l'estructura, han de gaudir de tot el protagonisme d'aquesta eina de divulgació i informació. En aquest sentit, es pretén que els equipaments cívics i de proximitat, a més a més del reconeixement, disposin d'un espai comú identificat per les funcions, més enllà de les propietats o l'organització administrativa que el caracteritzi.

 

En definitiva, la XECAT és un nou servei que el Departament de Governació i Administracions Públiques posa a disposició d’institucions i ciutadans per tal de fomentar el civisme i els equipaments cívics.

FUNCIONS DE LA XECAT

la XECAT potencia els equipaments posant al seu abast una oferta d’eines i recursos amb un millor grau d’eficàcia, afavorint així la seva capacitat per afrontar les diferents necessitats cívico-socials del seu entorn.

La XECAT fomenta també les relacions entre els equipaments cívics, afavorint l’intercanvi d’experiències i d’informació mitjançant diferents vies de connexió destinades a la creació d’un banc comú d’idees.

La XECAT és, en definitiva: Sumar recursos, avantatges, activitats, qualitat, alternatives, coneixements

Etiquetes: Municipalia