La seu a Barcelona de la Marató de TV3 d’aquest any serà el Palau núm. 1 de la Fira de Montjuïc

 Tot és a punt per a la propera edició de la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.
 
En aquest esdeveniment solidari actuen múltiples agents socials, com ara empreses, administracions, entitats, etc., que es mobilitzen sota la coordinació de la Fundació Marató TV3.
 
La Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d’Acció Comunitària, col·labora, com cada any, en la captació, formació i organització dels 2.400 voluntaris que participen d’aquest esdeveniment en tot el territori, juntament amb algunes altres formes de suport.
 
La Marató, que tindrà lloc el dia 19 de desembre, compta amb quatre seus: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. A totes les seus s’atenen trucades entre les vuit del vespre i les dotze de la nit durant el dia de la Marató, llevat de la seu de Barcelona, que amplia l’horari i manté les línies obertes entre les nou del matí del dia 19 i dos quarts de dues de la matinada del dia 20.
 
Aquest any, la seu de la Marató a Barcelona serà el Palau núm. 1 de la Fira de Barcelona, recinte de Montjuïc, en comptes del Palau Sant Jordi, que havia acollit l’acte en edicions anteriors. En aquesta seu es concentren prop de 2.000 voluntaris.
 
La majoria dels voluntaris provenen d’entitats censades de voluntariat que són contactades per la Direcció General d’Acció Comunitària. La inscripció via web també permet, però, la col·laboració de molts ciutadans a títol individual.
 
Més informació
Enllaç al lloc web de la Marató
 
 
 
Donatius
 
 · El mateix 19 de desembre, trucant al 905 11 50 50
 
 · De l’1 de desembre del 2010 al 31 de gener del 2011, mitjançant:
 
   Servicaixa
   Internet (www.tv3.cat/marato)
 
 · I durant tot l’any
 
   Transferència bancària a La Caixa, al número de compte
   2100 0555 31 0201001500
 
 
 

Etiquetes: Marató de TV3