La Marató de TV3, dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, recapta més de 7 milions d’euros

El Conseller Jordi Ausàs atenent les trucades

El Conseller Jordi Ausàs atenent les trucades

 
El Departament de Governació de la Generalitat col·labora en aquesta jornada solidària amb el web d’inscripcions i la formació de prop de 2.000 persones voluntàries
 
 
La Marató de TV3, que enguany estava dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, va recaptar 7.246.114 euros a través dels donatius telefònics i les més de 1.200 activitats organitzades per iniciativa ciutadana. La xifra aconseguida enguany és la més alta de les 19 edicions de La Marató.
 
Durant les 15 hores de programa, es va presentar el testimoni de diverses persones que han patit una lesió medul·lar o cerebral i també l’opinió de metges especialistes en aquests tipus de lesions.
 
Un any més, el Departament de Governació ha participat en La Marató oferint 13 jornades formatives per a vora 2.000 voluntaris, que s’han celebrat arreu del territori durant els mesos de novembre i desembre. També n’ha gestionat les inscripcions a través del web voluntariat.org. A més, una trentena de membres del personal del Departament han col·laborat amb la coordinació de la tasca de les 2.500 persones que atenien trucades a les 5 delegacions: Fira de Barcelona, Plató 4 de TVC a Sant Joan Despí, Universitat de Lleida, Port de Tarragona i Auditori de Girona.
 
Gràcies a les 19 edicions de La Marató de TV3 s’han finançat 535 projectes de recerca biomèdica. L’edició d’enguany ha tornat a acomplir el seu doble objectiu: sensibilitzar la població envers unes malalties que afecten milers de persones i impulsar la recerca biomèdica gràcies als fons recaptats.
 
Fins al 31 de gener restaran oberts els canals de recepció de donatius a través de compte corrent, Servicaixa, Internet i les aplicacions per a iPhone i Android.
 

Etiquetes: Marató de TV3, Civisme