La Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec) s’incorpora a la Xecat

Vista exterior del Parlament, on es procedirà a la signatura.

Vista exterior del Parlament, on es procedirà a la signatura.

 Representacions d’entitats de gent gran de la Fatec assistiran a la signatura del conveni d’adhesió, que suposarà un pas més cap a la construcció d’aquesta xarxa cívica d’àmbit català

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, signarà amb el president de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec), Mario Cugat, el conveni d’adhesió dels equipaments de la Federació a la Xarxa d’equipaments cívics de Catalunya (Xecat).La signatura tindrà lloc al Parlament de Catalunya, el proper dilluns, 22 de febrer, a les 19 hores, i hi participaran també el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, el secretari d’Acció Ciutadana, Josep M. Civis, que presentarà les línies estratègiques del projecte Xecat i el vicepresident de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals. L’acte comptarà també amb la presència de representants d’associacions de gent gran de Catalunya.

La gent gran suposa un dels col·lectius més actius i implicats en activitats vinculades al civisme i a la vida comunitària a Catalunya. És per aquest motiu que la Fatec ha estat convidada, a través de la signatura d’aquest conveni, a formar part de la Xecat en la seva primera etapa. Amb la incorporació de la Fatec, s’aconseguirà cohesionar l’activitat que es desenvolupa diàriament en llars, casals i equipaments d’altres associacions federades.