JOVE PROPOSA! Arriba la quarta edició

 Es busca joves amb ganes d'organitzar festes, esdeveniments i saraus dins els ateneus federats de Catalunya (mapa).

Si la proposta es prou bona, nosaltres te la financem!

Guanya un Jove Proposa!
 
Ets jove, tens entre 16 i 30 anys i tens ganes de fer coses? Doncs els ateneus són el teu espai. Aquest és l’esperit amb que, per quart any consecutiu, la Federació d’Ateneus incentiva als joves a imaginar activitats i presentar projectes a través dels premis Jove Proposa! La recompensa: poder fer que les idees es converteixin en realitats.
 
Tens entre 16 i 30 anys, tens iniciativa i només et manca pressupost? Doncs endavant! Proposa! L’imperatiu pren força en la convocatòria dels premis Jove Proposa de la Federació d’Ateneus. Una iniciativa que pretén motivar als joves a desenvolupar activitats per ells mateixos.

La recompensa econòmica, de 2000 i 1000 euros per poder desenvolupar les dues activitats guardonades, només és un dels incentius d’aquesta iniciativa que arriba a la seva quarta edició. Doncs també s’aposta per que els joves s’acostin als ateneus i les entitats del seu barri o ciutat i descobreixin espais on fer realitat les seves inquietuds. Aquí és on entra en joc el lema dels guardons: fes teu l’Ateneu!

 
I és que si bé els premis incentiven la iniciativa juvenil, condicionen aquesta per que desenvolupi la seva activitat en col•laboració amb una de les més de 150 entitats membres de la Federació d’Ateneus. Una premissa que permet als joves sumar al premi la descoberta d’un espai on trobar-se i engegar projectes. Així, si bé de guardons només n’hi ha dos, tots els aspirants poden arribar a crear vincles amb el món associatiu i trobar espais d’acció per al futur.

Ara, però, l’important és proposar. I la convocatòria pel Premi Jove proposa ja està oberta. Hi ha temps fins l’onze de novembre per presentar iniciatives, però més val començar a mirar les bases i cercar entitats de la Federació d’Ateneus prop de casa.
 

Etiquetes: