Jornada de formació als equips directius

 El dia 28 de maig, la Federació d’Ateneus de Catalunya organitza una nova jornada de formació per a equips directius destinada a l’adaptació d’espais i com evitar problemes legals en la realització d’espectacles dins la seu d’associacions i entitats.
La jornada s’iniciarà a les 11:45h del matí amb dues jornades formatives. La taula rodona sobre Formació en normativa d’instal·lacions elèctriques en baixa tensió comptarà amb el consell d’una empresa instal•ladora i una entitat d’inspecció i control. Els professionals ens ajudaran a conèixer des dels tràmits administratius necessaris per la entrada en funcionament d’una instal·lació a les condicions de seguretat, la fiabilitat tècnica i l’eficiència econòmica de les mateixes.

La Direcció General d’Administració i Seguretat col·laborarà en aquesta ocasió amb la FAC per poder realitzar la segona sessió, enfocada al control d’accés a locals d’espectacles i activitats recreatives. S’hi abordarà temes tan decisius com la normativa aplicable a les entitats i els requisits que s’han d’acomplir en plans de seguretat, d’autoprotecció, contra incendis, etc. També s’explicarà quins són els drets del públic i les obligacions de les entitats que realitzen espectacles dins les seves instal•lacions.
Després del dinar es realitzarà la formació sobre reglament d’espectacles públics que clourà la jornada a les 17:30h.
Tota la informació de la trobada la podeu trobar a la pàgina web de la Federació d’Ateneus (http://www.ateneus.cat/jornades.html), així com el Formulari d’inscripció a la mateixa. El preu de la jornada, incloent dinar, és de 30 euros per les entitats federades i 45 per les no federades. 

Etiquetes: