Jornada de Bones Pràctiques Associatives

 
El 22 d’octubre la Federació d’Ateneus de Catalunya organitza una Jornada de Bones Pràctiques Associatives.
 
La jornada s’iniciarà a les 9:30h. amb una xerrada sobre estalvi energètic per part de l’Empresa ECA – Grupo Bureau Veritas. A les 10.30h, després de la pausa, es parlarà sobre l’obertura de les entitats a l’exterior amb nous recursos i activitats. Aquesta xerrada anirà a càrrec dels Lluïsos de Gràcia.
 
A continuació hi haurà una taula rodona d’entitats on es parlarà sobre finançament d’obres i a les 12.00h l’Ateneu Barcelonès parlarà sobre nous models de finançament. Es tancarà la primera part de les jornades parlant d’optimització de la gestió interna de les entitats.
 
La segona part de les jornades es desenvoluparà a la seu de la Societat d’Autors i Editors a Catalunya. Un microbús s’encarregarà de desplaçar als assistents. La jornada començarà a les 16.30h després d’un dinar informal a peu dret i de la vista a l’edifici històric. Els Caps de Departament de la Societat d’Autors i Editors s’encarregaran de la xerrada sobre bones pràctiques associatives dels drets d’autor. En acabar hi haurà un torn obert de preguntes. La jornada clourà a les 18.30h.
 
Per a més informació es pot consultar la web de la Federació d’Ateneus de Catalunya (www.ateneus.cat/ca/jornades) on trobareu el formulari d’inscripció (enllaç al formulari: http://www.ateneus.cat/forms/bonespractiques22octubre).
 
El preu de la jornada és de 30 euros per les entitats federades i de 45 per les no federades i inclou el dinar i el transport en microbús des de l’Ateneu Barcelonès fina s la seu de la Societat d’Autors i Editors. El termini per realitzar la inscripció acaba el dia 17 d’octubre.
 
 
 

Etiquetes: