Governació finança la rehabilitació de l’Hotel d’Entitats la Rutlla de Girona

El secretari general Jaume Oliveras durant els parlaments inaugurals a l'Hotel d'Entitats la Rutlla

El secretari general Jaume Oliveras durant els parlaments inaugurals a l'Hotel d'Entitats la Rutlla

 Governació ha invertit 111.590 euros en l’obra de reforma, la climatització i el mobiliari de la sala d’actes d’aquest equipament, on 24 associacions tenen la seu. Des de l’Hotel d’Entitats la Rutlla també es dóna suport a altres associacions amb serveis diversos com l’assessorament en matèria de subvencions.
 
El secretari general del Departament de Governació, Jaume Oliveras, ha inaugurat la rehabilitació de l’Hotel d’Entitats la Rutlla de Girona (Gironès), avui dijous, 15 de juliol. A l’acte, amb l’assistència del director general d’Acció Comunitària, Xavier Garriga, i la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró, hi ha participat també la directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata.
 
Governació ha invertit 111.590 euros en l’obra de reforma, la climatització i el mobiliari de la sala d’actes d’aquest equipament, on 24 associacions tenen la seu. Des de l’Hotel d’Entitats la Rutlla també es dóna suport a altres associacions amb serveis diversos com l’assessorament en matèria de subvencions o la disponibilitat de sales per realitzar actes i presentacions.
 
En el decurs de l’acte s’han mostrat els principals canvis que ha viscut recentment el portal Xarxanet, l’espai web de les associacions i el voluntariat de Catalunya impulsat per Governació. S’han explicat els canvis pel que fa a la renovació de la plataforma tecnològica, la introducció d’un nou disseny i la incorporació de l'ús d'eines 2.0 i de les xarxes socials.