Es clou el projecte “Teatre Gran a Vilafranca” amb gran èxit de participació

 A Vilafranca del Penedès, el cap de setmana passat, amb les representacions de dissabte i diumenge, s’ha posat punt i final a l’activitat “Teatre Gran a Vilafranca”. Unes 800 persones van passar per les dues representacions al saló teatre del Casal per gaudir de “Ja en tenim prou”, l’obra de teatre que els participants en el projecte han representat. “Teatre Gran” ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració establert entre l’Ajuntament de Vilafranca i el Casal Societat La Principal.
 
“Teatre Gran” va començar fa uns mesos com un projecte elaborat per l’escola de Teatre del Casal, sota la direcció de Marina Mestres, amb la participació i suport de la regidoria de la Gent Gran. Han participat en aquesta activitat una vintena de persones majors de 65 anys que durant aquests mesos han treballat de valent per portar a l’escena una obra de teatre que han escrit ells mateixos.
 
L’èxit de l’activitat ha sobrepassat totes les expectatives. Segons la regidoria de Gent Gran, l’èxit no ha consistit sols en aconseguir un bon nivell artístic, sinó també en la participació d’aquest grup de persones, que han sortit reforçades en la seva vida personal. L’èxit d’aquesta iniciativa s’ha vist corroborat per la petició de nombrosos espectadors perquè es torni a repetir l’experiència.
 
La regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha agraït molt especialment al Casal i a la directora de l'obra Marina Mestres la seva tasca per fer possible el projecte i ha destacat que l'objectiu és ara continuar treballant per trobar complicitats per endegar iniciatives que ajudin la gent gran.
 
Penedès TV ha seguit el procés d’aprenentatge dels participants en el projecte a través de 26 assajos que s'han retransmès, setmana a setmana, a través del programa elaborat per la productora vilafranquina Punt TV. El darrer programa es podrà veure per Penedès TV el proper dimecres 21 de juliol.

Etiquetes: Vilafranca, TEATRE, gent gran