Els Lluïsos de Gràcia conviden Salvador Giner a una de les seves tertúlies

 El proper dia 30 de novembre, dimarts, Salvador Giner assistirà a una de les tertúlies que organitza el col·lectiu La Gràcia de les Tertúlies.
Salvador Giner és membre de l’Observatori Català del Civisme, en qualitat d’expert, i president de l’Institut d’Estudis Catalans.
 
El format de les tertúlies que organitza el col·lectiu consisteix en un sopar, al qual es convida un personatge de la vida social, política, cultural o econòmica del país que planteja o emmarca un tema d'actualitat o bé d’interès permanent. Després de la intervenció del convidat, s'estableix un diàleg-debat amb el públic. L'assistència mitjana és d'unes 40 persones que provenen de diferents indrets i col·lectius.
 
Han participats en tertúlies anteriors Miquel Roca, Joan Hortalà, Jordi Pujol, Sandro Rosell, Joan Manel Tresserras, Magda Oranich, Montserrat Tura, Oriol Bohigas, Joan Carrera, Carles Francino, Jordi Porta, Imma Mayol, Eulàlia Vintró, Joaquim Nadal, Lluís Edo i moltres altres personalitats de la vida cultural i política catalana.
 
El col·lectiu La Gràcia de les Tertúlies existeix des de l’octubre del 2001 i es defineix de tarannà progressista.
 
 
Enllaç directe al contingut al web dels Lluïsos de Gràcia