El TR3SC i la FAC uneixen esforços per fomentar el paper dels ateneus

 El Club TR3SC i la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) han arribat a un acord de col·laboració per fomentar el paper dels ateneus en la societat catalana i donar a conèixer les activitats culturals que organitzen les 150 entitats que són federades. Gràcies a l’acord tots els afiliats dels diferents ateneus de la FAC podran adquirir el carnet del Club amb un descompte anual del 20%.
 
L’acord firmat per les dues entitats té per objectiu fer més visible l’important paper que tenen els ateneus catalans en el teixit associatiu i, sobretot, cultural del país. Tots els ateneus de la FAC interessats en donar a conèixer les seves activitats culturals a través dels mitjans de comunicació del TR3SC ho podran fer enviant un formulari bimensual a la FAC.
 
L’inici d’aquesta col·laboració permetrà als socis del Club TR3SC gaudir de totes aquestes activitats culturals amb descompte, mentre que els associats dels ateneus podran adquirir el carnet del Club amb un 20% de descompte. Els interessats en aprofitar aquesta promoció ho podran fer trucant al 902 33 90 33 i identificant-se amb el nom de l’ateneu al qual pertanyen. El carnet del TR3SC és vàlid per dues persones i dóna accés a activitats exclusives, descomptes, preus especials en teatre, òpera, dansa, concerts, cinema, museus, galeries, rutes, llibres, cd’s i dvd’s. El TR3SC també ofereix un Regal Club de benvinguda a cada un dels nous titulars del carnet.

Etiquetes: TR3SC, FAC, col·laboració