El proper dimarts, el Ballet de Moscou presentarà l'espectacle El Trencanous al Teatre Casal de Vilafranca del Penedès, amb les entrades exhaurides

 El prestigiós Ballet de Moscou omplirà de màgia i color el Nadal penedesenc, amb una de les tres úniques actuacions que realitzarà a Catalunya, dins la gira que els durà a ciutats com ara Bilbao, Tenerife , Màlaga o Mallorca.
 
El proper 21 de desembre, tots els afeccionats a la dansa clàssica que ja hagin aconseguit la seva entrada tindran la possibilitat de gaudir de l’art del Ballet de Moscou, una de les companyies més prestigioses del circuit internacional de dansa. La companyia representarà el clàssic de Txaikovski El Trencanous damunt l’escenari del Casal de Vilafranca del Penedès. Les localitats ja estan exhaurides des d’ahir, dimarts.
 
Aquesta és una de les obres de dansa clàssica més vistoses en termes escenogràfics, de vestuari i de caracteritzacions. També compta amb el valor afegit d’una musicalitat que reflecteix les influències d’altres cultures.
 
 
Uns solistes excepcionals
 
La companyia disposa dels ballarins solistes Ekaterina Bortyakova i Akzhol Mussakhanov. Tots dos intèrprets han realitzat unes  trajectòries professionals gairebé paral·leles que els han dut a ser solistes al Teatre Estatal de Ballet i Òpera de Tartària, a Kazhan, i a ser ballarins principals al Ballet Swansea Russe al País de Gal·les.
 
Tots dos són solistes del Ballet de Moscou i amb aquesta formació han realitzat gires pels Estats Units, Holanda, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Suècia i Noruega.