El Departament de Governació publica el llibre "Bones pràctiques en actuacions cíviques, comunitàries i de voluntariat"

Redactada per l’Observatori del Tercer Sector, la publicació vol fomentar la cooperació entre les entitats i transmetre coneixements útils i necessaris que millorin els resultats del treball en els camps de l’associacionisme i del voluntariat.

El director general d’Acció Comunitària, Xavier Garriga, va presentar el llibre Bones pràctiques en actuacions cíviques, comunitàries i de voluntariat el dissabte 2 d’octubre, en el marc de les 4es Jornades de Voluntariat.
 
Aquesta publicació de l’Observatori del Tercer Sector ha estat editada pel Departament de Governació i Administracions Públiques. El llibre recull les experiències d’èxit dutes a terme per organitzacions no lucratives catalanes en els diferents eixos que defineix el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat: les persones, les entitats i la societat.
 
Més enllà de visibilitzar, conèixer i difondre les diferents experiències, la publicació pretén oferir claus d’èxit i aprenentatges transversals amb l’objectiu de fomentar-ne la rèplica en altres contextos similars.
 
Enllaç directe al llibre en format pdf
Enllaç al lloc web gencat.cat on hi ha el llibre