El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda celebra els 30 anys de l’Escola de Teatre Artur Iscla

Maria Aragonès, vídua d'Artur Iscla

Maria Aragonès, vídua d'Artur Iscla

Moment de l'homenatge

Moment de l'homenatge

 El diumenge 27 de juny, el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda va celebrar els 30 anys de l’Escola de Teatre Artur Iscla. En aquesta celebració hi van participar antics alumnes de l'Escola, alumnes actuals, monitors i socis de l'entitat.
 
Durant tota la festa es va poder gaudir d'un munt d'activitats, però sens dubte, l'acte central va ser el més nostàlgic de la diada. Precisament en aquest acte es va recordar i es va homenatjar Artur Iscla, creador i primer director de l'Escola de Teatre, aleshores anomenada Tespis. Amb la mort d'Artur Iscla, la junta del Centre Cultural i Recreatiu decidí canviar el nom de l'escola i perpetuar-ne el del seu creador. En l'homenatge es va regalar un ram de flors a la vídua d’Artur Iscla, Maria Aragonès, que assistí a l'acte acompanyada dels seus fills, entre els quals hi havia Míriam Iscla, actriu reconeguda i membre de la companyia estable del Teatre Nacional de Catalunya.

Durant l'acte, es va fer esment de tots els directors de l'Escola al llarg dels anys i es va agrair la tasca dels monitors i directors que sempre han apostat pel jovent a l’hora de preparar obres de teatre, com ara  Benet Tomàs, entre altres. A més, es pogueren escoltar unes paraules de tots els actors i actrius que han passat per l'Escola de Teatre i que, actualment, s’hi dediquen professionalment, que són molts.
 
L’entitat es mou, actua, viu i segueix endavant gràcies a tots els voluntaris culturals que, any rere any, van fent gran l'Escola de Teatre Artur Iscla.