El Casal de Vilafranca agraeix a l’orquestra la Principal de la Bisbal els seus 25 anys de suport al foment de la cultura popular catalana

 El passat 25 de desembre, el Casal de Vilafranca va obsequiar una figura de la ceramista Roser Nadal a l'orquestra la Principal de la Bisbal, en agraïment pels 25 anys de suport de l'orquestra gironina a la tasca de l’entitat en el camp del foment de la cultura popular i tradicional catalana.
 
L'entitat de Vilafranca del Penedès, que també es coneix com Casal Societat "La Principal" i manté, per tant, una certa coincidència amb el nom de l'orquestra, celebra des de fa 25 anys un concert que es realitza per la tarda del dia de Nadal.
 
El suport i la constància de la formació orquestral, que actualment dirigeix Francesc Cassú i que, any rere any, ha acudit fidelment a aquesta cita al Casal de Vilafranca, han consolidat una tradició que ha crescut i ha madurat en el transcurs del temps.
 
El format del primer concert s’ha conservat fins ara i permet gaudir d'una primera part en formació de cobla i d’una segona part de lluïment vocal i orquestral.