El Casal de Gent Gran de Sort fa d'amfitrió d'una jornada del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran

El coordinador territorial Josep Ardanuy durant la inauguració de la jornada

El coordinador territorial Josep Ardanuy durant la inauguració de la jornada

Aquest taller forma part de les sessions congressuals que s’estan duent a terme arreu del territori, 14 dels quals se celebren en casals de gent gran de la xarxa d’equipaments cívics de Governació. Durant la jornada, els assistents han debatut entorn les tres temàtiques que enguany tracta el Congrés.
 
El coordinador dels Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, acompanyat de l’adjunt a la direcció dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Juanjo Falcó, ha presidit la jornada participativa del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran que ha tingut lloc al Casal de Gent Gran de Sort (Pallars Sobirà), el dijous passat, 17 de juny.
 
 Aquest taller forma part de les sessions congressuals que s’estan duent a terme arreu del territori, 14 dels quals se celebren en casals de gent gran de la xarxa d’equipaments cívics de Governació. Durant la jornada, els assistents han debatut entorn les tres temàtiques que enguany tracta el Congrés: la participació de la gent gran, la pobresa i exclusió social i les polítiques d’envelliment actiu.
 
El Congrés Nacional de la Gent Gran, que culminarà a la tardor, el convoquen cada quatre anys el Consell de la Gent Gran de Catalunya i Acció Social i Ciutadania i rep la col·laboració de diversos departaments de la Generalitat. El Congrés reuneix representants de les persones grans del país i d'associacions, així com diversos professionals que reflexionen sobre la realitat que viu la gent gran a Catalunya i tracten les principals qüestions que els afecten. Al final del procés, s’aprovaran unes conclusions, un manifest i tres ponències, que recolliran les demandes de la gent gran als poders públics.