El Casal de Gent Gran de la Pobla de Segur acull un taller del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran

Inauguració de la jornada a la Pobla de Segur

Inauguració de la jornada a la Pobla de Segur

 El coordinador territorial de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, ha presidit aquesta sessió, emmarcada en el procés participatiu que es du a terme arreu del país. En aquesta jornada s'han debatut les tres temàtiques que enguany tracta el Congrés: la participació de la gent gran, la pobresa i exclusió social i les polítiques d’envelliment actiu.
 
La jornada participativa del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran que ha tingut lloc al Casal de Gent Gran de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) forma part de les sessions congressuals que s’estan duent a terme arreu del territori, 14 dels quals se celebren en casals de gent gran de la xarxa d’equipaments cívics de Governació. Durant la jornada, els assistents han debatut entorn les tres temàtiques que enguany tracta el Congrés: la participació de la gent gran, la pobresa i exclusió social i les polítiques d’envelliment actiu.
 
El Congrés reuneix representants de les persones grans del país i d'associacions, així com diversos professionals que reflexionen sobre la realitat que viu la gent gran a Catalunya i tracten les principals qüestions que els afecten. Al final del procés, s’aprovaran unes conclusions, un manifest i tres ponències, que recolliran les demandes de la gent gran als poders públics.