El Casal Cívic Tarragona - Campclar , que gestiona la Secretaria d’Acció Ciutadana, compleix el 20è aniversari

El secretari d’Acció Ciutadana del Departament de Governació, Josep M. Civis, va presidir ahir a tarda la celebració del 20è aniversari del Casal Cívic Tarragona – Campclar. El secretari visità també les millores realitzades a les instal·lacions de la Casa del Mar de Cambrils

 El secretari d’Acció Ciutadana del Departament de Governació, Josep M. Civis, va presidir ahir a tarda la celebració del 20è aniversari del Casal Cívic Tarragona – Campclar. Durant l’acte, el va acompanyar el director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona.

 Aquest casal cívic del Departament de Governació i Administracions Públiques forma part de la Xarxa d’equipaments cívics de Catalunya (Xecat) i compta amb prop de 5.000 persones usuàries. El secretari va voler destacar el bon funcionament de la nova seu del casal que va ser inaugurada el novembre de 2008.

 L’equipament de Campclar disposa d’un Punt TIC de la Xarxa Òmnia i s’hi desenvolupen també alguns dels programes de la Secretaria d’Acció Ciutadana com Arrela’t, Dones Avui, Jugar i llegir o Aprendre a aprendre.

Visita a la Casa del Mar de Cambrils

Al matí, el secretari d’Acció Ciutadana i el director dels Serveis Territorials de Governació a Tarragona van visitar les obres de millora de les instal·lacions de la Casa del Mar de Cambrils (Baix Camp). Durant la visita els van acompanyar l’alcalde de Cambrils, Robert Benaiges; el segon Tinent d’Alcalde, Joan Recasens; la regidora de Polítiques Socials i Salut del municipi, Maricel Llaveria; el director provincial de l’Institut Social de la Marina, Luís Vega, i el president del Club de Pensionistes de la Casa del Mar de Cambrils, Josep M. Montull.

 Des de 2009, el Departament de Governació ha invertit 35.000 euros en la compra de mobiliari i la millora de la il·luminació i la pintura de l’equipament.

 Durant la visita del secretari, es va presentar també la nova junta directiva de l’Associació Club de Pensionistes de la Casa del Mar de Cambrils.

 Les Cases del Mar són equipaments que tenen com a finalitat la col·laboració amb el teixit associatiu, la prestació de serveis i la promoció del civisme, i constitueixen un punt de referència per als treballadors del mar i les seves famílies.