El 32è Concurs de Teatre Amateur del CCR de Pineda de Mar comença aviat la seva programació

 Durant els mesos de febrer i març es durà a terme el 32è Concurs de Teatre Amateur que organitza el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.
 
Totes les representacions tindran lloc en el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, al carrer Antoni Doltra, 11, a les 18.00 hores.
 
El cicle s’iniciarà el dia 6 de febrer, diumenge, i continuarà durant tots els diumenges següents de manera consecutiva.
 
El concurs dóna cabuda a diversos gèneres; així que tant la comèdia, el musical, el drama o el teatre clàssic hi són representats.
 
Set grups participen en aquesta edició: La K-Mama, de Calafell, amb l’obra “L’auditor”; Filagarsa del Foment, de Molins de Rei, amb l’obra “Besa’m, Kate”; El Triangle, de Barcelona, amb l’obra “Taules separades”; “El Centre” de Gràcia, de Barcelona, amb l’obra “La filla del mar”; Companyia Sala Cabañes, de Mataró, amb “Criatures”; La Gespa, de Barcelona, amb “El club de la corbata”; i, finalment, La Garnacha Teatro, de Logroño, amb “La cornada”, en llengua castellana.
 
 
Enllaços:
 
Més informació
web de CCR Pineda de Mar
Programació full 1
Programació full 2