CONVOCATS ELS PREMIS DE CIVISME 2015

 
La convocatòria dels Premis de Civisme 2015, per a obres de 2014, engloba els premis següents:
·                         Premis de Civisme per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana (XXXIII Premi Serra i Moret)
·                         Premis de Civisme a l'actuació cívica juvenil (XXIX Premi Jaume Ciurana)
·                         XX Premis de Civisme als mitjans de comunicació
 
 
L’objecte de la convocatòria és premiar aquells treballs, obres i actuacions que es duguin a terme en els àmbits del civisme, entès aquest com un instrument essencial per a la inclusió social i la lluita contra la pobresa, així com dels valors i els principis que fomentin la cultura cívica, amb perspectiva de gènere. Aquest conjunt de valors i principis queda obert a les aportacions i reflexions que els participants duguin a terme. En aquest sentit, els valors no estan definits ni concretats amb la finalitat de donar cabuda al màxim nombre d’actuacions, pensaments, idees i treballs presentats, sempre que compleixin amb el requisit imprescindible d’estar vinculats d’una manera clara al civisme i als valors per a una cultura cívica.
 
A qui va dirigit?
 
·                         El Premi Serra i Moret per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana té com a persones destinatàries persones o grups de persones més grans de 18 anys.
·                         Els Premis Jaume Ciurana a l'actuació cívica juvenil tenen com a persones destinatàries els grups formats com a mínim per sis joves de més de dotze anys, que estiguin integrats en organitzacions sense ànim de lucre, y que hagin dut a terme alguna acció cívica meritòria, de forma voluntària i gratuïta.
·                         El Premi als mitjans de comunicació té com a persones destinatàries qualsevol persona o grups de persones, totes elles majors de 18 anys, i organitzacions.
 Les bases i la resta de la documentació les podeu trobar en la següent adreça electrònica  gencat.cat/benestarsocialifamilia/civisme/premis
 
 
El termini de presentació de candidatures finalitzarà el proper 26 de maig de 2015
 
 
Per a qualsevol consulta podeu trucar al telèfon 012 o mitjançant l’adreça electrònica: premiscivisme.bsf@gencat.cat.

Etiquetes: