Calella acull la Segona Trobada Nacional de Tai-txi dels equipaments cívics de la Generalitat

Més de 700 persones procedents dels casals cívics i els casals de la gent gran de la xarxa d’equipaments de la Generalitat han participat en aquesta Trobada. El conseller Jordi Ausàs ha celebrat l’èxit que tenen les activitats com el Tai-txi entre les persones usuàries de la xarxa d’equipaments cívics que depenen de Governació i que gestiona la Secretaria d’Acció Ciutadana.

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha presidit la II Trobada Nacional de Tai-txi dels equipaments cívics de la Generalitat a la Platja del Garbí de Calella (Maresme) el passat dijous, 17 de juny. L’han acompanyat la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró; el director dels Serveis Territorials de Governació a Barcelona, Joan Rabasseda; l’alcalde de Calella, Josep M. Juhé, i la regidora de Cultura del municipi, Pilar Rocafort.

El conseller Jordi Ausàs ha celebrat l’èxit que tenen les activitats com el Tai-txi entre les persones usuàries de la xarxa d’equipaments cívics que depenen de Governació i que gestiona la Secretaria d’Acció Ciutadana, i ha destacat la capacitat d’aquesta activitat per promoure la salut, el benestar i la interrelació personal.

Més de 700 persones procedents dels casals cívics i els casals de la gent gran de la xarxa d’equipaments de la Generalitat han participat en aquesta Trobada. La sessió s’ha dividit en estiraments i treballs d’energia, Chi kung, tai-txi Txuan i una exhibició a càrrec dels monitors. Tot seguit, s’ha servit un refrigeri a la zona esportiva de la Muntanyeta.

Aquesta activitat té la voluntat d’aplegar, en un sol espai, totes les persones que practiquen aquesta art marcial en qualsevol dels equipaments cívics d’arreu del país. Amb aquesta Trobada es pretén estimular la coneixença mútua i l’intercanvi d’experiències entre les persones usuàries dels equipaments.

31 casals de la gent gran i 9 casals cívics

En aquesta trobada hi han participat els casals cívics de Balaguer, de Barcelona-Verdum, de Blanes-Can Borell, de Cornellà de Llobregat-Fontsanta, de l’Hospitalet de Llobregat-Gornal, de Lleida, de Reus-Sant Josep Obrer, de Sabadell-Arraona els Merinals, i de Sabadell-Rogelio Soto.

També hi han participat els casals de la gent gran de Badalona-Lloreda, de Badalona-Sant Crist, de Balaguer, de Barcelona-Barceloneta, de Barcelona-Guineueta, de Barcelona-la Pau, de Barcelona-Prosperitat, de Barcelona-Sant Andreu, de Barcelona-Sant Martí, de Barcelona-Trinitat Vella, de Cervera, de Cornellà de Llobregat-Riera, de Granollers-Centre, de l’Hospitalet de Llobregat-Progrés, de les Borges Blanques, de Lleida, de Montcada i Reixac, d’Olot, de Reus II, de Sabadell-Creu Alta, de Sabadell-Creu de Barberà, de Sabadell-Gràcia, de Sabadel l-Roureda, de Sant Joan de Vilatorrada, de Santa Perpètua de Mogoda, de Terrassa-Ca n’Anglada, de Terrassa-Ca n’Aurell, de Terrassa-Can Roca, de Terrassa-Sant Llorenç, de Vallirana, i de Vilafranca del Penedès.