3a Edició del Premi Jove Proposa! Fes teu l'Ateneu!

 La Federació d'Ateneus de Catalunya ha publicat les bases per a aquesta 3a edició del premi Jove Proposa en què hi poden participar col.lectius de joves de 16 a 30 anys que vulguin realitzar qualsevol tipus de projecte a ateneus de la Federació.
Els premis Jove Proposa! són una iniciativa de la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) amb el suport de la Secretaria de Joventut i l'Ajuntament de Barcelona per fomentar la realització d'activitats organitzades per grups de joves a ateneus, esbarts, centres, societats, casinos, cercles, etc. de la FAC
S'hi poden presentar propostes organitzades per grups de joves d'entre 16 i 30 anys que no estiguin associats a cap entitat de la FAC. Tanmateix, l'activitat s'haurà de realitzar en alguna de les entitats de la Federació, només cal que el grup de joves trobi un ateneu federat a la seva localitat o barri i s'hi posi en contacte per acordar el projecte. Vegeu les bases per a més informació.
Amb aquesta iniciativa es preten apropar el col.lectiu de joves al moviment associacionista dels ateneus.
El jurat, que estarà format per persones vinculades a l'àmbit juvenil català, amb representants de la Secretaria de Joventut de la Generalitat, el Consell Nacional de Joventut de Catalunya i un representat dels Lluïsos de Gràcia, l'entitat guanyadora de la darrera edició, atorgarà un primer premi de 2.000 euros i un segon de 1.000 a l'entitat que aculli la proposta guanyadora.
La convocatoria de presentació de sol.licituds es farà efectiva a partir del 10 de setembre i fins el 21 de novembre a les 15h. del 2010.
Més informació a www.ateneus.cat
Tel. 93. 268 81 30