Estrena de l’obra "Trifulgues de carrer amb encenalls de boda i musical caramel·litzat al gust" a càrrec del grup TEATRE GRAN A VILAFRANCA

Organitza: Societat Cultural, d'Esbarjo, Esports i Cultura La Principal

  • Diu, 27/03/2011 - 19:00

En aquesta segona edició de Teatre Gran setze actors i actrius ens presenten una obra plena d’humor i cançons. La direcció és a càrrec de Marina Mestres.
El projecte Teatre Gran a Vilafranca és impulsat per la regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament de Vilafranca i el Casal, a través de la seva escola de teatre (EFIT).

El carrer és en sí mateix un gran aparador. El més interessant, el més variat i el més seductor. Cada petit racó guarda secrets curiosos i és l'escenari diari de peripècies insòlites amb protagonistes inesperats. Pot ser molt divertit observar què passa durant un sol dia en un tram de calçada, entre bicicletes, bancs i fanals, tots ells testimonis silenciosos de les bogeries més selectes. I l’enrenou s’amplifica quan uns quants metres més enllà s'hi celebra a l'aire lliure el banquet d'una boda! Això desencadenarà tot de fets guarnits amb bon humor i una bona dosi de cançons per a tots els gustos. Només cal desenganxar-se del televisor, de l'ordinador, de la vídeo consola i sobretot sobretot del sofà! El teatre us espera a tots amb un aspecte nou, obert, on hi corre l'aire, hi creixen plantes, se senten orenetes i, si ens deixem endur, gairebé es poden notar també les primeres gotes d’una tempesta, tant com les notava i les gaudia en Gene Kelly ballant sota la pluja.
La vida no és per veure-la passar, sinó per viure-la, i aquest carrer que us convidem a tafanejar és ple de vida. I quina vida! Ens creuem amb lladres novells amb mitges al cap, amb una Rambo destralera a l'estil penedesenc, amb la núvia que porta les banyes més musicals, amb un parell d'esnobs repel·lents, amb unes espies de pa sucat amb oli, i entre d'altres individus entranyables fins i tot ens creuem amb vida extraterrestre! Així que compte amb les voreres trencades, les bosses de mà i els platets voladors.
Perquè tot és possible i tot resta al vostre abast. Veniu a viure l'experiència amb nosaltres i compartirem plegats el protagonisme i els secrets d'un carrer pintat d'anècdotes.

Dramatúrgia i direcció
Marina Mestres

Producció
Societat LA PRINCIPAL

Il·luminació
Mònica Moliner

So
JBD

Estrena
Diumenge 27 de març a les 19h al Teatre Casal de Vilafranca

Entrades: Accés gratuït. Invitacions a les oficines de la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca

Etiquetes: Teatre Gran, Vilafranca, EFIT