El Xarlatan, Teatre de Guerrilla

Organitza: Societat Cultural, d'Esbarjo, Esports i Cultura La Principal

  • Dis, 19/02/2011 - 22:00

Descarat, divertit, cregut, hipòcrita, tendre, farsant, manipulador, simpàtic, mercenari, proper, humà... són alguns dels adjectius que ens serveixen per definir el personatge protagonista de l'espectacle El Xarlatan.

Carregat de "bones" intencions, El Xarlatan passeja es seves prèdiques i el seu mètode innovador els escenaris d’arreu del país per fer-vos veure la càrrega de males energies que constantment amenacen les vostres vides. El Xarlatan us canviarà la vida! Ell té la solució a tots els vostres problemes. Ell us guarirà de tots els mals i us donarà la clau per prevenir les fatalitats. A canvi de què? A canvi de res!

Teatre de Guerrilla recupera, amb aquest nou espectacle, la figura romàntica d’un personatge tan excèntric i entranyable com és el del xarlatà. Observadors de la realitat i utilitzant l'humor corrosiu que sempre ha caracteritzat els espectacles de la companyia, El Xarlatan ens projecte una visió àcida, irònica i còmica sobre la infinitat de mètodes i l’allau de teràpies que ens prometen ajudar-nos a aconseguir el nostre benestar i, de retruc, la tant anhelada felicitat.
Dissabte 19 de Febrer a les 22h
Socis CASAL   13€*
Socis TR3SC   15€*
Públic en general 17€  
*Un màxim de 2 entrades per soci, si en compra més, aquestes seran al preu normal.
També es poden comprar les entrades per internet: http://elxarlatan.ticketea.com/
 

 
http://www.casal.cat
http://escenaricasal.blogspot.com/p/espectacles.html
 
Dissabte 19 febrer 2011 a les 22h.