Acomiadament del local de Garrotxa,25

Organitza: Associació Nou Horitzò

  • Dis, 26/03/2011 - 18:00 - 21:00

 Tornem a casa !!

 
 Benvolgudes sòcies, benvolguts socis : 
Va ser el 8 d’octubre de l’any  1999  quan vam inaugurar, amb gran il·lusió,  el “Centre d’Iniciatives i Suport per a la gent gran” del carrer Garrotxa.
 Nou Horitzó ja portava 21 anys de vida al barri i el  local social  de propietat, del carrer de l’Art l8, s’havia fet petit. Els projectes eren molts, i els vents d’aquells anys  bufaven a favor. Es van aconseguir diners i compromisos (fundacions, caixes d’estalvi, administracions) per tirar-ho endavant. I el que és més important, les persones que amb el seu esforç han anat fent  possible tots aquests anys  les activitats projectades. 
Però ara,  ja tots ho sabeu, el temps ha canviat i no és pot mantenir  aquest local que comporta una despesa inassolible.
 
En primer lloc donem les gràcies a totes les persones voluntàries que han fet diferents feines, des dels càrrecs de junta, fins els acompanyaments i cura del local, també als col·laboradors professionals que han participat en el projecte durant aquests dotze anys.  Hi ha hagut moments de tot: alegries, penes, cansament. Moltes vegades ens hem enfadat i ens hem discutit, però malgrat tot s’ha  fet una feina valuosa per a molta gent i també gratificant per els que l’han dut a terme. 
 
Però l’Associació continua, tornem a casa, com va exclamar  una àvia en saber-ho. Haurem de estrènyer-nos,  l’espai és més petit. Hi hauran activitats que no es podran dur a terme. Entre tots ja anirem trobant solucions,  però volem continuar, pot ser ara més que mai, davant els reptes que en aquests moments ens posa la societat  després d’haver-nos fet creure  que  teníem la vida resolta amb els anys treballats i tots els recursos que l’Estat del Benestar ens proporcionava.
 
Ànim doncs amics, no abandonem el vaixell !
 
Hem pensat que seria bo fer l’acomiadament de l’espai de Garrotxa tots junts,  el dissabte 26 de març a les 18h.
Faríem un pica pica, caldria que  cadascú portes alguna cosa i  entre tots ho compartiríem.
Ah! no us descuideu  el mocador, podria haver-hi alguna llagrimeta....
 
 
Lurdes Vilanova (Representant la Comissió de treball del tancament del local)
 
 Nou Horitzó ens necessita a tots.   
 
VENIU !!!

Etiquetes: Local, festa, comiat