1a Trobada de Dones de Gràcia

Organitza: FAC - FEDERACIÓ D'ATENEUS DE CATALUNYA

  • Dis, 26/03/2011 - 09:30

El Consell de Dones del Districte de Gràcia invita les veïnes dels barris del districte a la I Trobada de Dones de Gràcia, per presentar-vos, visibilitzar i donar continuïtat al treball que han iniciat, des dels barris d’El Coll, Vallcarca i els Penitents, La Salut, Vila de Gràcia i Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, un bon nombre de gracienques i, alhora, convidar-vos que us hi afegiu amb la vostres opinions i propostes.
Els temes que s’han triat i treballat peraquesta Trobada són: l’Espai públic i la vida quotidiana, Dona gran, Cultura i Coeducació.
L’objectiu és donar visibilitat social i política a les iniciatives i projectes que parteixen del moviment de dones i donar-los valor polític, perquè siguin assumides a la pràctica de la vida municipal. Volem posar en pràctica una veritable democràcia participativa i que la nostra veu sigui respectada i escoltada des de totes les institucions.
Entre totes hem d’anar definint un model de barri des d’una perspectiva de gènere i incorporar les nostres propostes al proper Pla d’Acció del Districte (PAD).
Formulari d’inscripció
Per formalitzar la inscripció a la I Trobada de dones de Gràcia només es necessari omplir el formulari següent i presentar-lo als llocs d’inscripció detallats o enviar un correu electrònic a diagnosidones.gracia@gmail.com.
 

Etiquetes: trobada