Meeting Internacional Special Olympics · Figueres 2010

  • Div, 22/10/2010 - 18:30 - Diu, 24/10/2010 - 18:00

 El Meeting Internacional Special Olympics · Figueres 2010 és una competició per a esportistes amb discapacitat intel·lectual que durant l’any practiquen diferents disciplines.Es celebrarà a la ciutat deFigueres del 22 al 24 d’octubre de 2010 i aplegarà a més 1.300 esportistes acompanyats per més de 260 tècnics, els quals arribaran de Catalunya, Castella La Manxa, Castella Lleó, Galícia i Múrcia, a més de les delegacions d’Andorra, Anglaterra, Dinamarca, Everton FC, Itàlia, Mònaco i Veneçuela.. Uns esportistes ens faran gaudir de les seves habilitats en les següents disciplines esportives:futbol, bàsquet, petanca, atletisme, tennis, tennis-taula, gimnàstica, handbol i natació.
El Meeting ofereix a aquests esportistes l’oportunitat de desenvolupar les seves aptituds físiques i l’esperit de superació gaudint de moments d’alegria i compartint resultats, habilitats i companyia amb els familiars, amb altres esportistes, voluntaris i amb la comunitat en general. També és una oportunitat per retrobar a les persones que durant l’any participen en les diferents competicions organitzades, tant a Catalunya com a les altres autonomies o altres països.
Els principals objectius d’aquest Meeting són tres:
– Dur a terme una competició esportiva per a persones amb discapacitat intel·lectual, visible socialment, amb diverses disciplines i de caire internacional.
– La promoció de l’esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual, sumant beneficis a la seva millora de la qualitat de vida.
– Servir d’altaveu i donar a conèixer al món la realitat de les persones amb discapacitat intel·lectual i per tant, fer visible la capacitat d’integració i la necessitat d’acceptació per part de la societat.
 
Més informació